Tegenwoordig heeft iedereen het erover. In de kantine van voetbal, op werk, in de pauze op school. Crypto’s zijn hotter dan ooit. Ben jij door al de verhalen van de mensen om je heen ook geïnteresseerd geraakt in het investeren in crypto, maar twijfel je nog of het zin heeft? Volkomen begrijpelijk. Het is en blijft investeren. Naast dikke winsten kun je dus ook zeker verlies draaien als je verkeerde keuzes maakt. Is het het dus waard om te investeren, of in andere woorden, waarom investeren in crypto? Dat gaan we je uitleggen!

Is het al te laat?

Misschien wel het meest genoemde argument om niet te investeren in crypto is misschien wel het argument dat het al veel te laat is om te investeren of in te springen in deze hype. Is dat echt zo? Nee, zeker niet! De crypto’s zitten pas net in de stijgers en elke dag springen er dan ook nieuwe crypto’s als paddenstoelen uit de grond. Natuurlijk zal de Bitcoin niet meer zo exponentieel stijgen als de afgelopen 10 jaar, maar toch blijft de Bitcoin koers nog ieder jaar stijgen. Zegt iemand dat het te laat is om in te springen? Neem dat dan met een korreltje zout. Het is zeker niet te laat!

De zogenoemde ‘’Bubble’’

Een argument is dat de bubbel en de hype sowieso eens gaat barsten, is dat ook zo? We kunnen je geruchtstellen. In feite is de cryptobubbel al een keer flink gebarsten, waardoor de kans klein is dat dit nog een keer zal gaan gebeuren op zo’n grote schaal. Het is en blijft vraag en aanbod. Hierdoor kan de bitcoin koers stijgen en dalen.

2021 is hét jaar om te investeren

Ondanks dat de cryptokoersen lastig zijn te voorspellen, zijn de koersen de afgelopen jaren alsnog allemaal enorm gegroeid. In 2021 zijn de crypto’s populairder dan ooit. Tieners, twintigers, dertigers, veertigers en zelfs 50-plussers hebben inmiddels allemaal hier en daar wel een paar crypto. Volgens de experts is 2021 dan ook het jaar om te investeren in crpyo’s. Wil je ook Bitcoin kopen? Vergelijk dan de prijzen bij online exchanges.