Wij, als Nederlanders zijn dol op uitjes. Niet alleen dagje naar het zwembad of pretpark maar we zoeken ook graag het avontuur op. Vaak plan je je weekenden vol met leuke activiteiten, alleen zit hier (helaas) wel een prijskaartje aan verbonden. Met de NapPas kortingspas kun je met korting uit meer dan 250 uitjes kiezen. Het grote voordeel aan deze pas? Je kunt 3 mensen meenemen op 1 pas, waardoor je de uitjes met korting met vrienden, familie of geliefde kunt delen. Ideaal! Een selectie uit leuke uitjes lees je hieronder!

Skydiven

Ameland, één van de Nederlandse waddeneilanden waarbij je een unieke skydive beleving kunt ervaren. Je start met een rondvlucht boven het eiland en dit duurt ongeveer dertig minuten waarbij je vervolgens op de juiste hoogte uit het vliegtuig zal springen. Jup, met een snelheid van maar liefst 200 KM per uur. Wees niet bang, je maakt de sprong samen met een ervaren instructeur waarbij je samen uit het vliegtuig springt. Ready set GO! Het gevoel van uit een vliegtuig springen is geweldig en je kunt nu met NapPas maar liefst 10% korting krijgen op je sprong. Waar wacht je nog op?

Karten

Wil je scheuren en strijden met bekenden net zoals Max Verstappen? Wil je weten hoe het voelt om je eigen Formule 1 wagen te besturen? Dan is karten zeker een activiteit die je niet moet overslaan. Met een parcours van maar liefst 1,3 kilometer lang kun je eindeloos touren. Daarnaast zijn er ook vele bruggen, verhogen en bochten te vinden dus genoeg uitdaging te vinden. Het is leuk om dit als vrijgezellenfeest of als echt stoer mannenuitje te plannen. Wil je dit ook ervaren? Je krijgt met de NapPas maar liefst € 3 euro korting per heat bij de grootste indoor kartbaan van Europa!

The escape room

Een escape room bezoeken is ongelofelijk populair en zeker leuk om te doen als bedrijfsuitje, personeelsfeest of tijdens een vriendenweekend. In Maastricht kun je een escape room boeken in thema’s als: The Missing Maiden, Deadly Family Affair en Shipwrecked on Cannibal Island. Kortom: een hoop verschillende gave kamers waar je deel van uit kunt maken. Het grote voordeel is dat je deze escaperooms al vanaf 2 personen kunt betreden, waardoor je het met zowel een grote groep als een kleine groep kunt spelen. Gaat het jullie lukken om binnen 60 minuten om de vermiste bruid te vinden of een gruwelijke daad op te lossen? Met € 2,50 korting kun je deze escape room nu boeken.