Je ziet je collega’s bijna iedere dag, eigenlijk nog vaker dan je vrienden of familie. Daarom is het zo af en toe ook wel leuk om bij een verjaardag, jubileum of afscheid van een collega je waardering te laten blijken. Maar toch is het kopen van een passend cadeau erg lastig voor een collega. Wij hebben daarom een aantal super toffe cadeaus voor je op een rijtje gezet zodat jij inspiratie op doet.  

Cadeau met waarde

Wanneer je je collega een cadeau wilt geven is het belangrijk dat deze ook echt meerwaarde heeft. Een collega is tevens niet een vriend of vriendin waar je een heel ander soort band mee hebt. Houd je collega ervan om vaak op vakantie te gaan? Doe je collega dan een vakantie boek of survival waterfilter cadeau. Dit zijn items waar ze ook echt wat aan hebben. Bedenk daarom eerst goed waar je collega blij van wordt en speel daar vervolgens op in. 

Koffiemok met gezichten 

Houd je collega wel van een geintje en lust hij of zij wel een kop koffie? Dan is een koffiemok met jullie gezichten een ontzettend leuk cadeau. Dat is namelijk ook nog eens iets wat je collega dagelijks zal gebruiken. Doe er vervolgens wel iets bij wat écht leuk is, zoals een lekkere fles champagne of een mooie agenda. 

Een mooi boek 

Ok, misschien niet het meest originele cadeau, maar laten we even eerlijk zijn. Een boek is toch altijd leuk om te krijgen? De meeste mensen kopen niet zo snel meer een boek voor zichzelf, dus dan is het extra leuk om een boek cadeau te krijgen. Je hebt namelijk genoeg keuze en als je je collega een beetje kent, dan weet je al wat voor soort boek het goed zal doen. Houd je collega van koken? Geef dan een leuk kookboek met allemaal lekkere recepten erin.  

Cadeaubon 

Weet je na het lezen van deze blog nog steeds niet wat je nou cadeau moet geven aan je collega? Geef dan een cadeaubon! Met een cadeaubon kiest je collega zelf zijn of haar cadeau uit en weet je dat je daardoor altijd goed zit! Is het origineel? Nee. Is het uniek? Nee. Is het leuk om te krijgen? Ja! Denk bijvoorbeeld aan een kleding cadeaubon, massagebon, parfumbon of gewoon een bol.com cadeaukaart. Er zijn opties zat om je collega blij te maken!