Als je een eigen onderneming hebt, heb je verschillende voor- en nadelen ten opzichte van iemand die in loondienst is bij een bedrijf. Het is bijvoorbeeld fijn dat je meer vrijheid hebt, maar voor sommige mensen is dit juist een valkuil. Daarnaast kun je gebruik maken van allerlei voordelen voor mensen die een abonnement of aankoop op de zaak zetten. Zo is het bijvoorbeeld handig om gebruik te maken van een zakelijke telefoon met een zakelijk abonnement. Je kunt hierdoor namelijk een telefoon kopen zonder de btw te betalen en daarnaast is een zakelijk abonnement vaak voordeliger.

Een zakelijke telefoon uitkiezen

Het is van belang om over een goede zakelijke telefoon te beschikken als je ondernemer bent. Dat komt doordat het fijn is om altijd bereikbaar te zijn voor klanten en bovendien kun je dit apparaat ook privé gebruiken als je dit wilt. Er zijn ook mensen die het juist fijner vinden om een aparte telefoon voor alle zakelijke gesprekken te hebben. Indien je dit fijner vindt, maar niet de hele dag met twee telefoons wilt lopen, is het ook mogelijk om een zogenaamde dual-simtelefoon te kopen. Dit is een telefoon waar je twee simkaarten in kunt doen zodat je een apart telefoonnummer voor je werk en een apart telefoonnummer voor je privécontacten hebt. Dat is erg handig, maar toch is het voor veel ondernemers niet makkelijk om te beslissen welke zakelijke telefoon zij het liefst gebruiken. Vaak is het meest lastige onderdeel het kiezen van een merk wat je geschikt acht voor het leveren van jouw telefoon. Het gaat bij de meeste mensen tussen een iPhone of een telefoon van Samsung.

Een iPhone kopen

Als je op zoek bent naar een merk wat geschikt is voor jouw zakelijke telefoon, zul je al snel bij Apple uitkomen. Daarom is het logisch om hier eens goed naar te kijken. Over het algemeen vindt iedereen dat deze telefoons erg gebruiksvriendelijk zijn en daarom is het fijn om over een iPhone te beschikken. Het enige nadeel is het feit dat Apple erom bekend staat dat hun telefoons snel kapot kunnen gaan. Hier moet je wel rekening mee houden wanneer je een telefoon uitkiest. Als je iemand bent die vaak zijn of haar telefoon laat vallen, is het misschien slimmer om een verzekering af te sluiten voor de telefoon. Want als je voor een nieuwe iPhone gaat dan moet je er rekening mee houden dat de reparatiekosten niet goedkoop zullen zijn. Een iPhone x scherm reparatie kan al gauw meer dan 100 euro kosten. En als je een verzekering hebt afgesloten dan ben je hier geen onnodige kosten aan kwijt. 

Een telefoon van Samsung kopen

Het is slim om ook de telefoons van Samsung te overwegen. Deze zijn zeer geschikt voor mensen die niet zo veel waarde hechten aan het merk waar zij mee lopen. Je kunt namelijk allerlei verschillende soorten telefoons van Samsung kopen. Er zijn namelijk veel verschillende modellen die allemaal variëren in prijs. Samsung staat erom bekend dat de telefoons die ze maken vrij stevig zijn, maar als ze toch kapot zouden gaan, kun je deze ook gewoon laten repareren bij ThePhoneLab.