Ben jij nou een echte fietser? Dan wil je op vakantie natuurlijk ook heerlijk kunnen fietsen. Als je wilt fietsen op vakantie, dan heb je de mogelijkheid om de fiets te huren, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen fiets mee te nemen op vakantie. Maar hoe neem je nou je eigen fiets mee op vakantie? Dit kun je doen door middel van een fietsendrager. De fietsendragers worden steeds populairder. Je kunt namelijk op een makkelijke manier je fiets mee nemen op vakantie. Wil jij meer weten over de fietsendragers? Dan wordt het aangeraden om even verder te lezen!

Welke fietsendragers worden aangeraden?

Ben jij op zoek naar een fietsendrager zodat je de fietsen mee kunt nemen op vakantie? Dan is het handig om te kijken voor de Thule fietsendragers. Deze fietsendragers zijn van een uitstekende kwaliteit en bieden genoeg comfort tijdens de reis. Je kunt de fietsen namelijk gemakkelijk vastzetten op de fietsendrager. Hierna kun je de fietsen gemakkelijk mee nemen op reis. Je kunt kiezen tussen meerdere Thule fietsendragers. Zo kun je bijvoorbeeld kijken voor een fietsendragers met twee fietsplekken. Ben je met het gehele gezin? Dan is het natuurlijk belangrijk om een grotere fietsendrager te kopen.

Een fietsendrager voor vier fietsen

Als je met het hele gezin ergens wilt fietsen, dan is het belangrijk dat alle fietsen mee gaan. Zijn jullie met zijn vieren? Dan is het belangrijk om te kijken voor een fietsendrager 4 fietsen. Bij deze fietsendrager kun je 4 fietsen kwijt. Hierdoor kunnen alle fietsen worden meegenomen op reis. De fietsendragers heb je in verschillende prijsklassen. Zo heb je de fietsendrager al vanaf €300! Je kunt de fietsendragers ook verkrijgen voor €700. Deze fietsendragers hebben over het algemeen meer luxe. Daarnaast kan het voorkomen dat je minder handelingen hoeft te verrichten om je fietsen gemakkelijk mee te nemen op reis.

Heeft mijn fietsendrager lichten?

De fietsendragers worden gemonteerd met lichten. Deze kun je aansluiten onder de auto. Als jij je knipperlicht aanzet, dan wordt dit ook aangetoont op de fietsendrager. Ook wanneer je remt, gaan de lichten op de fietsendrager aan. Het is belangrijk om te controleren of de lampen het doen. Is dit niet het geval? Dan kan het voorkomen dat de fietsendrager niet goed vast zit. Controleer altijd voordat je op reis gaat. Zo kun je mogelijke ongelukken voorkomen op de weg!

Vraag een extra kenteken aan

Omdat de fietsendrager op de kont van de auto gaat, kan het voorkomen dat je kenteken niet meer zichtbaar is voor de politie. Dit mag niet, en daarom is het belangrijk om een extra kenteken aan te vragen. De kenteken kun je dan namelijk op de fietsendrager plaatsen, waardoor de politie weet onder welk kenteken de auto staat. Als je een nieuw kenteken aanvraagt, dan krijg je de kentekenplaat binnen enkele weken binnen. Zo kun je al snel gebruik maken van de fietsendrager zonder enige problemen! Wacht niet te lang en bestel je fietsendrager en kentekenplaat!